Job Opportunities

Gezocht: Productontwerper / Constructeur / Industrieel Ontwerper
OXYCOM is een producent van energiezuinige, innovatieve componenten en systemen voor luchtbehandeling. Onze producten worden gebruikt voor ventileren/koelen/warmteterugwinning/bevochtiging en vinden wereldwijd hun weg. Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een productontwikkelaar / constructeur / industrieel ontwerper, met ervaring. Ben jij enthousiast, gedreven, praktisch ingesteld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken.

 

Functieomschrijving:
Je houdt je bezig met ontwikkeling en verbetering van producten: Opstellen van een PvA, PvE, planningen en begrotingen; Uitwerken van ideeën en producten in SolidWorks; Bouwen van prototypes; Uitvoeren van producttesten; Productiegereed maken van nieuwe producten; Schrijven van handleidingen (of het begeleiden van); Je neemt een zelfstandige en actieve rol in projecten.

 

Functie-eisen:
Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Technische affiniteit; Je bent praktisch, leergierig, creatief, nauwkeurig en werkt gestructureerd; Minimaal een mbo+ of hbo-diploma, bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde; Je beheerst en hebt ervaring met Microsoft Office en SolidWorks; Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal; Per direct of op korte termijn beschikbaar.

 

Dienstverband:
Vast; 40 uur per week; Opleidingsniveau: mbo+ of hbo; Carrièreniveau: Ervaren.

 

Past deze functie bij jou? Stuur dan je cv, naar:

OXYCOM Fresh Air BV - T.a.v. Dhr. H. Reinders - Heesweg 37 - 8102HJ Raalte

^ Back to Top